TRANSPALETA ELECTRICA FARA CATARG VALLIFT PTE15N


SOLICITATI O OFERTA:

Descriere produs:

Transpaletul electric VALLIFT PTE15N Li-ion crește productivitatea datorită funcțiilor de deplasare și ridicare electrice. În plus, acest transpalet electric, se integrează perfect în categoria echipamentelor ce utilizează tehnologia inovativa Li-ion. Este versatil și este ideal pentru a-l avea întotdeauna la dispoziție într-un camion pentru manipularea paleților.

Funcții complete de deplasare și ridicare electrice.

Ideal pentru a însoti marfa din camion.

Baterie 24V, fără întreținere, Li-ion.

Schimbare ușoară și rapidă a bateriei.

Utilizare în mai multe schimburi prin schimbarea rapidă a bateriei.

În plus, acest transpalet vă oferă acces la clasa de transpaleti electrici cu tehnologie litiu-ion. Bateria litiu-ion de 24 volți fără întreținere este caracterizată de performanțe susținute, timpi de încărcare rapizi și o durată mai lungă de funcționare. Cu o baterie de schimb disponibilă opțional, sunt posibile perioade lungi de operare și funcționare în mai multe schimburi. Schimbarea bateriei este rapidă și ușoară, în câteva secunde, intuitiv și fără instrumente. Încărcătorul extern (inclus) permite o încărcare intermediară rapidă și asigură disponibilitate și flexibilitate ridicată.

Aveti sub control toate funcțiile - ridicarea, controlul vitezei fără intreruperi și coborârea - prin elementul de operare ergonomic, care este la fel de potrivit pentru mâna stângă sau dreaptă și este ușor de manevrat în spatii restranse. Datorită greutății scăzute și a construcției deosebit de compacte, transpaletul electric VALLIFT este ideal pentru utilizarea în spații închise și în zone sensibile la greutate, cum ar fi încărcarea și descărcarea camioanelor. Motorul puternic de antrenare oferă o capacitate excelentă de deplasare. Sistemul de frânare consolidat asigură siguranța în timpul funcționării în rampă și capacitatea de frânare rapidă în zone înclinate. Datorită dispozitivelor electronice încapsulate și special protejate, transpaletul electric este de asemenea potrivit pentru utilizare în exterior.

Fisa tehnica

Greutate proprie
155kg
Inaltime de ridicare [h3]
200mm
Inaltime minima furci [h13]
80mm
Lungime totala [l1]
1650mm
Latime totala [b1]
560mm
Lungime furci
1150 mm
Motor de deplasare S2 60 min.
0.75kw
Garantie
24 luni