Transpaleta manuala tip foarfeca VALLIFT

Transpalet manual tip foarfeca VL-TMF 25 VALLIFT cu sarcina de 1000 kg, lungime furci 1170 mm, garda la sol 85 mm, greutate proprie 127 kg.


SOLICITATI O OFERTA:

Modelul VL-TMF 25 VALLIFT are un design inovator, oferind astfel posibilitati variate de utilizare. Sistemul hidraulic telescopic este compus din 3 segmente, astfel forta de ridicare necesara este foarte mica.

Transpaleta manuala tip foarfeca VL-TMF 25 VALLIFT poate fi utilizata atat ca transpalet manual, cat si ca masa de ridicare.

Acest model de transpalet manual tip foarfeca este prevazut cu control automat al vitezei de coborare ce se realizeaza cu ajutorul unei valve hidraulice. Astfel, viteza de coborare ramane constanta pentru a impiedica deterioarea incarcaturii datorata vitezei prea mari de coborare.

Transpaletele manuale tip foarfeca VL-TMF 25 VALLIFT ofera sarcini nominale de pana la 1 tona, fiind concepute pentru rezistenta in timp, permitand manipularea eficienta si in siguranta a bunurilor.

Constructia picioarelor tip foarfeca a transpaletei manuale VL-TMF 25 VALLIFT ofera siguranta in functionare, impiedicand deplasarea transpaletului la ridicare si coborare, asigurand astfel siguranta operatorului.

Fisa tehnica

Sarcina nominala [Q]
1000 kg
Greutate proprie
127 kg
Inaltime de ridicare [h3]
800 mm
Lungime furci
1170 mm
Latime exterioara furci [b5]
540 mm
Garda la sol [m2]
85 mm